Dagens Tips!http://tiltshiftmaker.com/
Titta vad fina man kan göra sina kort på den hemsidan!

Hell Yeah!

Det är så himla kul! Minus igen, 62,5 idag o nu är jag snart i mål för tredje gången! Har ingen EXAKT målvikt nu egentligen, man kan ju inte räkna med att ligga exakt still lixom, men runt 62 är målet o imon kanske jag är lite närmre! Sen är målet för sommaren att hålla mig där i krokarna! Japp, det var viktläget...

Idag är jag ledig o ska pyssla med litte av varje, tvätta bl.a. Sen ska jag baka bröd...nyttigt bröd såklart! danskt rågbröd! ååh vad gott det ska bli! Min GI-kompis på jobbet Christina, som för övrigt är det roligaste tanten jag träffat, gav mig ett recept på coccosplättar igår, o jag fick även smaka en som hon tagit med till mig, så himla snällt, och sjuukt gott!! måste dessvärre köpa en blender/mixer för det är nog smått omöjligt att stavmixa coccos!

Hon är så jävla rolig alltså o jag kom precis o tänka på en grej hon sa i veckan, hon har ett gäng kilo kvar att gå ner. "Jaja, jag är smal på insidan i alla fall!" så skön inställning! Hon är cool!


På en liten båt inne i Chania!

Ha en skön torsdag alla!
Min drar igång med tvättstugan nu!
e.

Det var jag faktiskt värd!!

Egentligen vågade jag inte, men jag gjorde det ändå! Efter typ tre-fyra dagars anti-GI så ville jag inte väga mig o se katastrofen! var säker på att jag gått upp ännu mer... MEN! jag är glad att jag vågade för det visade sig ett minus på 6 hg!! 63,2 stannade vågen på! Det kanske är för att jag jobbar så mkt o kutar runt på H&M hela dagarna!? vem vet! Men jag är så nöjd med det såklart och utnyttjar detta GULDLÄGE till att vara GI-hitler två dagar nu fram till midsommar o kanske kunna gå ner lite till.ska ju gå i mål igen... tredje gången gillt!

I övrigt så händer det en hel del, men spännande saker. Typ midsommar snart som sagt och det kan bli spännande! Ska på fest i lindsdal hos Mary på fredag och på lördag kan det bli strand! vi får se lite!

Infogabild-funktionen verkar ballat ur! Så överlev utan bild idag! :)
Nu drar jag till HM igen o springer av mig nåt gram eller två!
e.

Känner mig död med samtidigt väldigt levande!

Hm, det är konstigt! Ibland vill man bara att saker ska vara på ett helt annat sätt! Jag vill vända och vrida på allt så det blir som jag vill ha det, men det går inte, jag vet det, MEN JAG VILL!

Kreta satte som jag anade lite spår, +1,8 kg visade vågen på när jag precis kommit hem, men nu vetetusan! Har inte vägt mig på några dagar och har inte hållt mig så duktig precis, men jag orkar inte riktigt nu. efer midsommar kanske jag tar de där sista hektona.. igen! haha!

Jag kan tänka mig att åka tillbaka, imon?


Nu ska jag dra mig över bron o jobba några timmar igen! Det är verkligen fullt ös från början kan man säga! Jag jobbar på så in i helvete!! haha!

Ha en skön tisdag alla!
e.

Kreta var fantastiskt!Batterierna är laddade, nu kommer jag orka jobba hela sommaren! Ska bli väldigt spännande att se vilka spår det grekiska brödet satt på vikten denna veckan! Men inte en enda godisbit har passerat mina läppar! o bara cola zero! det väger väl kanske upp det andra en aning!? ;-)

Nu ska jag soooova! imon är det jobb o sen... vem vet, kanske byttan!?
fridens
e.


62,0 - igen!Gött, kämpade mig ner till jämna fina 62,0 idag och det får bli slutvikten för mig den här tävlingen, kommer ju inte kunna väga mig på torsdag när tävlingen är slut o när jag kommer hem från kreta vägrar jag väga mig o räkna det resultatet! Nu är det ju SEMESTER! Men jag kan iaf glädja mitt lag - Päron med ett minus på 2,0kg! (Nån kan väl vidarebefodra det till tävlingsledningen när det är slutvägning!? Hilly? ;)


Men nu står väskorna packade och rummet är städat. Jag ska ta en kaffe med Hanna i köket innan bilen rullar hem till Nöbbele o sen vidare till malmö o sturup inatt! Vid halv tre ska vi åka!!! OMG!

Önskar alla en skön vecka o så skrivs vi igen när jag landat i sverige, fyra nyanser brunare! =)
Fridens liljor!!

Jag  och gubben i lådan aka  Mollan! (Hildas hund) =)


Det regnade, och jag sprang, oj vad jag sprang!

Jag tänkte att jag hinner nog runt femman mellan skurarna! Det gjorde jag inte! efter 2,5 km typ så öppnade himmeln sig, det kom tom HAGEL!!!! Oj vad jag sprang då... ville bara hem. lagom till slutspurten så tittade solen fram igen, då kände jag mig nöjd! Nu ska jag äta lunch o sen stan...

Delar av lag Päron! Heja heja!!

Regn på gott och ont!

Ont: Ingen lust ALLS att ge mig ut o springa. Gårdagens planerade runda blev framflyttat till idag pga regn, men det regnar idag med!
Gott: Det känns extra bra att åka till Kreta om det regnar hemma!

Jag fick litet minus idag trots att jag inta sprang igår, skönt! (62,1 kg nu, -1,9 sen tävlingsstart!)
Idag ska jag rösta till eu-parlamentet, handla examenspresent till Carro, inventera solskyddsförrådet, handla bikini o flip-flops och börja packa så smått!


Kalmarsundsparken för nån vecka sen, lite coolt!

På Fredag drar jag till Kreta!Jag och morsan ska njuta av sol, bad, vin o fetaost i en vecka! Hallelulja!

Lätta steg, lätta steg...

Det var så kul att springa igår, det gick lätt och solen sken. Jag ska ut idag med.. jag måste! Se där, har jag skaffat mig en god vana? Goda vanor ger goda former, om man får tro Kellogs reklamen iaf. Fast just flingor är väl inte vad jag skulle kalla en god vana!

Skräll!

Jag satte typ i halsen i morse när jag vägde mig... 62,3 kg! det betyder -1,7 kg sen tävlingsstart! Heja Päron!! i personligen så är jag ju imål igen!! Jippie! Firar med (ännu) en dag i solen! Sen ska jag hämta min nya cykel i eftermiddag och springa en runda med Hanna! kommer bli en sköön dag! kanske ska jag baka bröd med... =)

Nu, frulle med sambon, fast utan min favvo-yoghurt (vanilj). Tar lite fil av hanna idag, vi delar på allt, utom killar! haha!


RSS 2.0