YES!

Det kommer INTE smyga ner någon brownie idag kan jag lova!! ett fint minus visade sig på vågen i morse så nu är jag peppad igen! =) Nu känner jag mig extra nöjd att jag stod emot frestelsen igår!

Dagen ser ganska lugn ut för övrigt... tre lektioner i "Försäljning och service" sen hem o slappa... kanske rätta lite! Blir nog en bra dag...

Systerns lilla goding, Dexter, får förgylla er och min dag!


Förvirrat!!

Läget är lite... förvirrat! Trodde jag visste hur det skulle bli, men nu vet jag ingenting igen... om killar alltså, eller killen rättare sagt, om GI vet jag precis! DET kommer nämligen lyckas! jag är på väg ner i jeansen igen! ingen tvekan! jag o Gita hade grymt bra karaktär idag när vi INTE åt av de delikata brownisarna på bordet, vi slängde in de i kylen ist, sen satte vi oss i massagefotöljerna och firade vår nyfunna karaktär! YEY!

Jag har haft sjukt svårt att stå emot frestelser idag... men det gick!! Phu! Hoppas jag får lite cred. av vågen imon, annars finns det en överhängande risk att brownisarna hittar ut från kylen o ner i min mage!!

Att grubbla och fundera är tydligen grejen nu...


Nya frisyren..

Fortfarande lite ovant med lugg, men jag gillar't!

 

Dagen har gått bra matmässigt, det har blivit lite mycket kaffe bara, magen är lite i uppror! Men det är regeln när man är lärare, kaffe kaffe kaffe hela tiden! =) Har funderat lte på det här med veckovägninger och vilken dag som den ska ske på. jag började ju en söndag, men det känns ju som en helt värdelös vägdag, jag gillar fredagar...ja, så får det bli... fredagar = vägdagar! Första veckovägningen blir alltså efter fem ynka dagar, men men...

Nu... tv-kväll!

e.


nu snackar vi...

... jag har en teori. jag tror inte mina +5kg har hunnit fastna ordentligt, för det räcker med en dag som GI-hitler så märks det direkt på vågen, ganska mycket faktiskt! men det är bra, jag blir peppad!! Sen blir jag samtidigt lite arg för jag vet ju varför jag mått lite dåligt, pga av en kille!! Hallå lixom!! Men nu är stark igen och om jag skulle springa på honom framöver ska jag iaf vara smal o snygg! =)

Vad ska jag skriva mer då... KFF vann över IFK i helgen... tjoho! risken är bara att vi hjälpte AIK mot sm-guld lite! hujedamej! men jag är optimist, tror fortfarande att FF har chans på guldet! Helgen har varit lugn, för lugn! Spelkväll i fredags och bio i lördags. jag var festsugen! tur att det blir en dubbel nästa helg! =)

Nähä, dags att planera dagens mattelektion, procent ska vi börja med nu! I like! Frågan är om eleverna är lika entusiastiska som jag!?

party party för ett par veckor sen!


girls just wanna have fun..

Idag har jag haft en riktig feel-good söndag!! Det behövde jag!! Har varit lite tjejig o lyssnat på "Girls just wanna have fun" typ hundra gånger, haft hemmaSPA, fixat naglarna, dansat runt och bara tänkt på mig själv!

Vägde mig i morse... hujedamej!!! 5 kg ska bort, nu nu nu! 67,0 stannde vågen på... men jag mår bättre idag än jag trott med tanke på resultatet, det är nog för att jag bestämt mig tror jag! tänker mig två stenhårda veckor... ÅLIN!

Det är inte svårt med GI när man har kallrökt lax att tillgå!

ny

Jag är tillbaka!
...fast med ny dator, ny stad, ny lgh, ny frisyr, nytt jobb och nya utmaningar! :) Försökte ladda upp en bild på nya frillan men det funkade sådär, hinner inte forska vidare i problemet just nu för jag ska snart rusa iväg o gå på bio med Gita o Svante. Men jag lyckades få upp ett annat kort iaf... från sommaren i underbara kalmar!
...bio ja... det betyder ju att man mumsar på ngt gott! jag har visserligen svullat i ett par veckor nu så en kväll till gör knappats nån skillnad, men jag är inte så sugen. hmm.. vi får se.. det viktigaste är iaf att imon är det ÅLIN igen! har deppat klart över en kille som ändå bara var ful o dum... (jag är inte bitter!=) så nu ska jag bara tänka på mig själv!! får dessutom 3000kr från jobbet i friskvård, gymkort?? 

TAGGAR TILL!!!


Ett kort värt att rama in... =)

RSS 2.0