Enligt planen...

Helgen gick galant!! Ett pyttelitet minus blev det tom! YEY! Fast denna veckan kommer verkligen bli en utmaning! programutveckling i Uddevalla på torsdag och sen Berlin hela helgen! :S jaja... jag gör mitt bästa och sen får vi se!! =) Hade en helt fantastisk helg i kalmar!! hann med både mys, fika, shopping och party!


Helgen var både rolig o nyttig! jag säger det, Kalmar is the shit!

Fridens liljor!
e.

Det var inte mycket, men det var lite!

Start: 67,0

1 v: 64,8 (-2,2 kg)
2 v: 64,7 (-2,3 kg)

Ja, vad ska man säga? Ett minus är alltid ett minus och med tanke på att jag så sent som igår fortfarande låg på plus på veckan så är jag nöjd! Men min våg var lite oplålitlig idag, vägde mig fyra gånger med 15 sekunders mellanrum och den visade olika varje gång! allt från 64,5 till 65,0. Jag tog den första vägningen och som dessutom var något av ett medelvärde. Jag tror det kan vara så att mitt golv är lite ojämt! Spelar det ngn roll tror ni??

Nu ska jag dra till kalmar över helgen och ska verkligen kämpa för att inte gå plus!
Tjo flöjt - bo löjt!

Jag kan, men jag vill inte!

Hela fikarummet här på jobbet är fyllt med frukt, bröd o digestive... vi ska nämligen ha föräldramöte ikväll och kommer därför stanna kvar på skolan ända till åtta! Men jag har med mig själv... keso, avokado och kräftstjärtar ska jag mumsa i mig istället för massa kolhydrater!  För jag har pånyttfödd attityd idag... jag vill verkligen klara det här! jag skulle kunna äta en massa goda onyttigheter, men jag VÄLJER att inte göra det! sådetså!


Stillsam tisdagkväll!

Burr Burr vad kallt det är!! jag tänder ljus för glatta livet och gosar ner mig i soffan med halsduk, stickad tröja och te! Fan, jag gillar faktiskt hösten ändå! =) GI-livet går okej, har fortfarande lite weekend-weight att jobba bort, men hoppas på ett litet minus tills på fredag ändå! Hoppas!

Fridens!

GI... not so much!

Behöver jag säga mer? Det här var vad jag gjorde i söndags! Det var ju kanelbullens dag o allt!! fuck it! Nu är det nya tag denna veckan! Ska ju till Kalmar på fredag och då vill man ju vara schnögg, ska ju ut med brudarna och svira så partyblåsan måste sitta som en smäck!!

TAGGA TILL!


Första vägningen!

Start: 67,0
Idag: 64,8 (-2,2 kg)


Ha i åtanke att detta är sen i söndags oxå... inte en hel vecka ens! Bra jobbat av mig! Men helgen har börjat och några bitar naturgodis har redan slunkit ner.. WTF! det är helg nu och jag kör hundra från måndag igen!

Peace out!


I morgon gäller det...

God kväll kamrater!
Ja, imon gäller det! Första vägdagen! Lova att ni håller alla tummar ni har! Sen kommer det bli en helg fylld av fest, fart och fläkt! Hoppas på att hålla mig +/- noll fram till söndag och sen en vecka till med hårdkörning, sen får vi se hur landet ligger!

Bjuder på lite humor såhär dagen innan allvaret börjar!

Slutklämmen är extra fin (


RSS 2.0