Ni är ju för söta!

Jag blir så glad när jag ser alla era fina kommentarer. Jag ville bara titta in och säga att det går åt rätt håll. Jag får nyckleln till mitt nya boende imon. Det är ett rum jämte Hannas rum med delat kök. Kommer bli ovant att inte ha sitt egna kök o så, men det är billigt och bara tillfälligt över sommaren som längst. Det bästa är att det ligger jättenära Stensö, där finns tre löprundor av olika längd  så jag är supertaggad till att komma i form!

Snart är jag tillbaka! Jag följer er alla varje dag och ni är så duktiga och ger mig en massa inspiration till att köra igång igen.

Fridens liljor!

Jag är skyldig er en förklaring..

Just nu borde jag vara i full gång med Rivstart 2009!
Men det händer en del andra grejer i mitt liv just nu så jag har ingen energi till någonting.

Helt plötsligt upptäcker man att man glidit ifrån varandra, känslorna man hade innan har försvunnit och ersatts med några helt andra. Det klart jag skulle vilja att allt blev som det var innan, men mina känslor räcker inte till för det. inte nu. Jag måste tänka på mig själv och göra det som känns rätt just nu. men fy fan vad det suger!

...så jag går uppåt i en prålig värld av mingel - singel.

Tack alla ni underbara vänner som jag har här, jag följer er alla o era rivstarter och kan knappt bärga mig tills jag kan haka på, men först måste jag reda ut mitt liv.

All lycka!!
e.

RSS 2.0