Spår från helgen?

Ja vi får väl se... Det har blivit god mat, gott vin och faktiskt... godis! Så det kan mycket väl bli ett plus på vågen imon. Fast idag har jag varit duktig så kanske har kompenserat lite! =)

O nu till dagens bästa...

OS-GULD TILL CHARLOTTE KALLA!!
GRYMT BRA!!


Jag ska mysa ner i pyjamas i soffan och kolla på OS tills jag somnar, mer längdskidor om en stund ju. Fast herrarna är inte så himla bra som damerna så inga guldchanser direkt! ;)

Ha en skön OS-kväll allihopa!
e.

Vägning vecka 6 - Stolt!

Det gick sjukt bra, jag är så stolt!

Start: 68,3 kg
1v: 67,3 kg (-1,0 kg)
2v: 65,6 kg (-2,7 kg)
3v: 65,2 kg (-3,1 kg)
4v: 64,5 kg (-3,8 kg)
5v: 64,0 kg (-4,3 kg)

Idag: 62,3 kg (-6,0 kg)


Det, god vänner, betyder - 1,7 kg på veckan OCH att jag har nått mitt rivstartsmål! Tjohooo! Som grädde på moset spatserar jag runt i smaljeansen idag! Livet är rättvist!

Jag har en bra fredag mao! Ska snart ha Matteprov med min kära OP-klass och sen är det fredagsmyyyyys! Det bär av till Stockholm efter lunch och jag ska bara njuuuuuta!

Jiiiiipppppiiiiieeeeee!!

Imon smäller det...

.. och jag har inte en aning!
Har hängt hos D hela veckan och där finns ingen våg. Så jag är clueless!
Vi får se i morgon om mitt slit har haft någon effekt! Det är spännande!

Idag har det varit den stressigaste dagen sen jag började på skolan! Fullt upp exakt hela dagen, jag åt lunch vid klockan 18.02, den var uppäten 18.08! Fiffan vad hungrig jag var då men jag hann verkligen inte äta innan.. katastrof!

Men nu är jag ifatt med alla grejer, väskan står packad för en stockholmshelg och får jag dessutom fina siffror imon så är lyckan gjord!

Åter till antikrundan! Håll tummarna imon!
e.

Måndagmorgon!

Då var en ny vecka igång! Jag har som vanligt fullt upp men det är kul! Utvecklingssamtal på löpande band och öppet hus på skolan. Avslutar veckan i stockholm med lite stand-up, mys och shopping! =)

Detta är, om jag inte räknat fel, den sjätte veckan av mitt nya liv! I helgen har det gått bra, skitbra faktiskt! Jag har tappat några hekto till, trots att jag ätit både mozzarellamacka och paj och fruksallad med glass och choklad. Så jag behöver egentligen inte tappa mer denna veckan, det är himla skönt att känna så! Jag skulle verkligen vilja berätta vilka siffror jag fick i morse, men jag ska vara tuff och hålla det hemligt till fredag!

I'm on fire!!!
e.

down, down, down

Det är så himla konstigt med mig... jag går nästan varje vecka ner mest till lördagen, dagen efter vägningen! Det är som om det tar en vecka för kroppen att finna sin nya vikt! För sen är det ganska sparsamt resten av veckan, nåt hekto hit eller dit men de flesta hg brukar tappas fredag till lördag! Det gör mig ingenting, är ganska skönt faktiskt!

Till protokollet skall oxå föras att jag igår åt wienerbröd OCH choklad! jag och Linda tog ett gemensamt beslut att vi fick äta godis igår! men trots det så blev det minus alltså, det stärker min ovanstående teori ännu mer! och Guud vad gott det var. Sällan har två wienerbröd slukats så fort (Mitt o Lindas!)

Idag ska jag pyssla och plocka i min lgh, brukar hänga ganska mkt i Daniels nu för tiden, men denna helgen jobbar han och jag får egentid och mys i Linch. Äh, vem försöker jag lura!? Längtar kopiöst efter honom, egentid är överskattat! suck!

Trevlig helg alla!!
e.Vägning vecka 5

Det gick såhär...

Start: 68,3 kg
1v: 67,3 kg (-1,0 kg)
2v: 65,6 kg (-2,7 kg)
3v: 65,2 kg (-3,1 kg)
4v: 64,5 kg (-3,8 kg)


Idag: 64,0 (-4,3 kg)

och jag har alltså ett tapp på 0,5 denna veckan. Det rullar på i rätt riktning och jag insåg precis att det här är första gången jag hållt en hyffsat stabil kurva. Innan har det ju lätt blivit en svullvecka mitt i som jag sen fått kämpa mig ifatt, inte nu! Nu är jag mer i balans! skönt!

Ha en skön fredag allihopa! =)
e.

Laddar med...

...födelsedagsmiddag! Inte det smartaste kvällen innan vägning men WTF! Jag tänker inte sluta leva pga av det här heller! Två bra grejer bara innan jag somnar...

1: Tacos med fisk; ingen dum idé! Sprang på Santa Maria tacokryddmix för fisk och tänkte att allt måste provas! Och det var en succe! Himlans gott faktiskt! Rekomenderas!

2: Jag gillar skarpt att INTE väga mig varje dag! Jag blir mindre stressad och så får jag en lite större belöning när jag väl väger mig! Mycket bra! Kommer försöka köra på det framöver!!

Något att testa på i helgen kanske?

/e.


Cross the line...

Idag har jag crossat the line! På två sätt... jag blir fast anställd idag OCH jag har spräckt 4 kg-gränsen. Vägde mig i morse och fick se ett litet minus. Väldigt bra med tanke på att jag varit iväg hela helgen och dessutom fyllt år! Jag är nöjd!!

Sen vill jag bara vara lite töntig, jobbig och pain in the ass och säga att jag är så sjukt kär! Jag har träffat mannen i mitt liv och det bara spritter i mig! Trots snökaos och minusgrader!

Så jag är bubblande på alla sätt... underbart!
Kick-off ikväll däremot, inte lite underbart!

Fridens!
/e.


Födelsedagstulpaner från mor och far, väldigt mysig frulle!

B-day!


Vad är det för dag idag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är emmy födelsedag,
hurra hurra HURRA!


RSS 2.0