Mellandagar på bloggen..

japp, nu är det mellandagar lite här och där. Mättaden från julen ligger kvar och man väntar nästan bara tills nyår är övertökat så man kan komma igång igen, med allt! Jag funderar en hel del, på en hel del.

Det mesta ligger lite på vänt nu... återkommer!
e.

Jullov!

Hej god vänner!
som ni säkert märkt så har jag jullov från allt som har med nyttigheter att göra!
Nu ska jag njuta av julen och inte ha dåligt samvete för att jag gått upp typ allt igen. jag kommer tillaka, var så säkra, men det blir 2009!

God Jul
&
Gott Nytt Åremmy

Välja sida!

Hej god vänner!
Nu har suttit och kollat runt på alla era fina bloggar och då blir jag alltid lite sugen på att köra stenhårt igen! För just nu är det underkänt på matfronten för mig! Någon hade paus året ut och börjar 2 januari och andra kör stenhår fram till jul för att nå målen! Jag vet inte riktigt vilken sida jag ska välja. Är sjukt mycket i december ändå, med jobb och examensarbete o allt. Men jag vill vill vill!

Jag vet vad problemet är, varför min motivation försvinner... Jag behöver helt enkelt bli nöjd och glad med mitt liv i övrigt. Om jag bara visste hur det kommer bli med jobb o allt annat så jag får någon slags harmoni i mitt liv. Nu är det mesta trist och jag tycker jag är trött hela tiden. Vill bli sprudlande och glad och nöjd med mig själv igen!

Fan helvete!

RSS 2.0