Första advent!


ÄNTLIGEN!
Nu börjar den bästa månaden på hela året! Jag är så lycklig! =)

Mitt nyttiga liv går fortsatt bra, 64,3 nu och jag mår bra! Men jag hinner inte skriva mer, ska hem till Martin o Dinah på adventsfika! Bara en sån sak!

GLAD FÖRSTA ADVENT!!

64.6

det var siffrorna i morse... känns bra! det går sakta men säkert åt rätt håll!

Ikväll bjuder skolan på trerätters... fisk till både förrätt och varmrätt.. I LOVE!! men jag satsar på ett +/-0 till imon, jag tror det får vara en rimlig målsättning!


Kompledigt imon betyder långhelg! Tjoho!

Lägenheten!


Såhär bidde det...

Jag började ju med rivstarten i onsdags, och när jag vägde mig idag hade det blivit ett totalt minus på 1,7 kg.. jag är mkt nöjd! 65,3 i skrivandes stund, skulle vilja ner 2 till... men den värsta faran är undanröjd och jag kan söndagsmysa med lite självförtroende ikväll! haha! nää... det lät inte som jag menade! men ni fattar...

Söndagsförmiddagen har annars varit grym! en sen frulle med ägg, yoggi med linfrön o kaffe. En massa tända ljus och det bästa av allt, längdskidor på tv! Sen att damerna tog hem segern gör ju inte saken sämre. Herrarna åker just nu, men en sjuttonde plats... inte lika spännande!

Nu är det dags för en liten promenad, ska sola och handla o sen blir det hemmaSPA! Underbara söndag!
/e.

tänk...

... vad vissa grejer kan höja ens motivation! och jag har fått karaktär! Åt inte ens av provsmakspizzorna på maxi idag! =) Vad är denna källa till motivation då!!? jag kan väl säga att daten gick bra... väldigt bra! O karln är så fit att jag blir knäsvag! resultatet blir att även jag vill vara lite fit! eller iaf inte känna mig som en deg!! så jag rivstartade i onsdags och har hela helgen på mig innan han kommer hem från en helg iväg. Hoppas att då känna mig lite mer... ja... snygg!? frisk!? glad!?

Höst i Linkan!

Om det inte var för förkylningen hade allt varit perfa! Nu får jag nöja mig med det andra, och jag nöjer mig... verkligen! =)

Fridens liljor!

/e,


Blinddate för helvete!

Nu är det ÅLIN som gäller... Det började bra för några veckor sen..men sen blv det roadtrip till Skövde, sen till Uddevalla. På det en helg i berllin och för säkerhetsskull en veckas höstlov! TROR ni det blivit plus?? :S Det kan ni fethajja... 67,4 stannade vågen på i morse... INTE OKEJ!

men nu ska ni få höra... till helgen ska jag på blinddate... eller halvblind iaf, har messat lite med killen i fråga! Bättre morot har sällan skådats! och jag satsar till 100% på denna veckan så min nya snygga klänning sitter som en smäck på fre. gaaaahh.. det här är konstigt, galet o jävligt roligt!!!

TAGGA TILL!


RSS 2.0