Imon gäller det...

God kväll i stugorna!
Nu har jag precis ätit en lite försenad kvällsmat, jobbade till 19.15. Tycker egentligen att det är för sent att äta vid åtta, men vad ska man göra? kan ju inte ta rast en halvtimme innan stängning och käka kvällis då, så det är bara att göra det bästa av situationen! Tyvärr så tror jag inte det blir så stort minus imon eftersom jag ätit alldeles för lite idag, det känns så iaf! Men men... vi får se! Håll tummarna!

O ja! Det blev min favvo som vann TopModel, hon är lite större än de andra spetorna, dvs typ helt vanlig, kanske en stl 38-40. Så jag blev så glad så! och på tal om bra tv-program så är det säsongstart av Du är vad du äter ikväll. Det är faktiskt ett av mina bästa program! "Oj, jag äter 4 pizzor i veckan, konstigt att jag väger 120 kilo!?" Nu var jag kanske lite elak, men ibland är folk lite tröga. Fast jag tror alla vet att det inte är nyttigt med pizza direkt, det bara blir så av nån anledning, de slinker ner av bara farten! Det är ett mysterium det där!

Jag har iaf hållt igång i tre veckor nu och imon är det vägning igen, tyvärr hinner jag verkligen inte mer promenader i den mån jag skulle önska. Men jag kämpar på och försöker gå iaf en liten runda varje dag. o i helgen är jag ledig så då ska jag nog hinna ut o gå lite mer! skönt!

Ha en skön kväll o håll tummarna imon!
Kram e.

Kommentarer
Postat av: Anna

håller tummarna Tack för peppningen, behövde det! Det kommer säkert att gå galant imorgon. :) Huvudsaken är ju att vi kämpar på, även om det inte alla gånger blir ett sånt där minus man egentligen vill se.Kram

2008-10-02 @ 21:58:27
URL: http://spenat.webblogg.se/
Postat av: Nenny

Ja visst var det skönt att se att Whitney vann!!

Ha en skön helg!

Kram

2008-10-03 @ 07:58:12
URL: http://nenny.bloggagratis.se/
Postat av: Miss Nöjd

Håller tummarna!

kram

2008-10-03 @ 08:11:53
URL: http://omjagvoresmal.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0