Host host...

Oj! Det är en vecka sen jag bloggade sist! Vad har hänt? Jo det har bara varit sjukt mycket denna veckan, men jag lever, jag lovar. Examensarbetet går framåt och jag har även jobbar en del o som om inte det vore nog så har jag varit sjuk ett par dagar nu, idag har dock febern gett med sig så jag har orkat adventspyssla lite.

Med maten går det år skogen... men jag kommer nog igen.. nån gång. Just nu funkar det bara inte o jag vet att jag inte kan tvinga fram någon motivation, men jag känner mig själv. Den kommer tillbaka! Jag försöker hålla mig på nån slags gyllene medelväg, inte bara godis o inte bara sallad... jag äter ganska lagom. Fast idag var jag på citygross o handlad lite, det slank ner lite choklad o chips i kassen... ska mumsa på det senare. Kuckelimuckmedicin ni vet, Karlsson på takets specielaitet!

Fan, jag måste gå och fräsa näsan igen....
Ska bättra mig med bloggande!
Ni är ju alldeles underbara som har saknat lilla mig! PÖSS!

e.

off-record!

ja idag är det fredag, min vägdag! o faktiskt, ett minus sen jag vägde mig i veckan, idag stannade vågen på 68,0. Jag är varken nöjd eller missnöjd med det. åt rätt håll går det ju i alla fall! Det är lite off-record men ändå... nu vet ni läget!

Har lite fredags-feeling nu faktiskt, sitter o diggar Lundell och bara myser. Har även hämtat ut biljetterna till konserten med honom den 27 februari i Skandinavium, oj oj, vad grymt det kommer bli!

Ha en ljuvlig fredagkväll allihopa!
Kram e.

Hyffs!

Ja det går  okej ändå måste jag säga. Jag började dagen med en promme innan frukost. Den äter jag förresten i skrivandes stund, osockrad yoghurt med linfrön i. mycket mumsigt! Även hunden fick följa med idag, vi njöt båda två i morgonsolen.

Nu är klockan inte ens elva och jag har redan frostat av frysen... eller ja, det håller på, den är snat tom på is. så skönt, det behövdes en rensning där idag. vid tolv är det tvättid och jag ska oxå städa igenom skafferiet, måste reka lite nu o uppdatera sig på vad som finns hemma!



Det här kommer nog att bli en effektiv dag! Tjoho!
Kram e.

Tomt i kassan...

God kväll kära vänner!
Idag glömde jag inte bort att väga mig iaf, och det var ingen vacker syn som mötte mig, fast å andra sidan trodde jag att jag skulle gått upp mer faktiskt, denna helgen skojar man inte bort nämligen. Så vågskrället stannade på 68.8, dryga tre kilo upp sen min lägsta notering, känns surt, riktigt surt faktskt.

O som om inte det vore nog så har jag EXAKT 50,50kr kvar till löning. Det är 6 dagar dit!! Så det blir till att leva på, den visserligen, välfyllda kylen och frysen just nu. Det blir inga utsvävninar varken åt det ena eller andra hållet. Har inte råd med nyttigheter men inte heller med godis så det är väl lite plus/minus noll där. Får nog köra på sparlåga tills lönen kommer o tömma skåpen här hemma,vem vet, jag kanske går ner något kilo för att vi inte har råd med någon mat, haha, nej usch, jag skojar bara! Så illa är det inte!

Blä, det är lite trist nu. Tur att det är fest i helgen så har jag ngt å se fram emot!
Här kommer en bild till från i helgen, Nora (4år) tog det på mig när jag var som mest osminkad och bakis!!


Det började bra i alla fall...

... för idag när jag vaknat tog jag med mig hunden och gick en runda runt Ängö innan frulle. Hurtigt värre fär att vara jag! sen blev det en okej frulle ändå, miniyoggi med linfrön i o en grov macka med ägg. Sen har jag ägnat förmiddagen åt att plocka iordning och packa upp grejer sen helgen, även diskat o sambon dammsög så nu är pedantemmy nöjd igen. Eftersom jag var så hurtig i morse o bara flög upp o ut på promme glömde jag väga mig i dag oxå, men jag får helt enkelt ta det en annan dag!

annat som hänt är:
- jag kom in på mattekursen som jag sökt till våren.
- jag fick inte jobbet på HM, men det är okej, det är ju ändå lärare jag är (snart iaf).
- första delkursen på sista terminen blev VG, helt obergripligt och oförtjänt, men men! det är bara att tacka o ta emot!

Nu ska vi dra till öland o hälsa på Minna igen! söta!!
skrivs ikväll!
e.

Måttet är rågat!

Men först...oj oj oj vilken helg jag har haft i göteborg, på fredagen var hela familjen på cabaret cartwright med galenskaparna och anders eriksson. Galet kul och väldigt god mat! På lördagen var vi en sväng på stan och sen på lisebergs julmarknad. Kvällen innebar ännu en fest, hemma hos mackan o anna blev det god mat, mycket vin och lekar. Bilresan hem var däremot sjuukt seg och vi kom inte hem förrän sju i går kväll, deckade i soffan med en påse godis och sen sov jag till tolv idag. släpade mig till skolan och sökte lite artiklar till exjobbet. Väl hemma igen har jag vilat ännu mer, sov kanske sammanlagt 6 timmar på hela helgen så kommer nog snart sova som en stock igen!

SÅ... viktmässigt då... misstänkt KATASTROF på gång. Allt tyder på en ordentlig uppgång nu så jag är lite arg på mig själv. Men det är bara att bita ihop, om två veckor är det julbord med jobbet, fram till dess ska jag gått ner 3 kilo, (vet ju inte vad jag väger idag direkt så mer exakta siffror kommer imon) men jag har en känsla att jag då, efter de tre kilona kanske kan vara nere på 66-nånting. Men som sagt, vet mer imon!

Nu jäklar kör jag igen (undrar hur många gånger jag skriit det den senaste månaden!?)
Här är en bild från helgen btw!
NU KÖÖÖÖR VI!
e.


Moster emmy har ordet.

Åh idag har jag äntligen fått träffa Minna! Hon var så liten och söt och vet ni... Hon somnade när jag bar henne! Naaawww....så sjukt söt o jag är nog världens stoltaste moster! O det bästa är att mitt jobb ligger max 3 minuter bort så jag kan hälsa på innan och efter jag jobbat!! Härligt härligt!!

Imon drar jag till göteborg, ganska tidigt ska vi åka så det är inte säkert jag bloggar förrän söndag kväll. Men jag ska satsa på att ha en sjukt kul och ganska nyttig helg, så nyttig jag kan! Sen är det hårdkörning på måndag som gäller!

Nu ska jag ha tv-kväll med Du är vad du äter och Nytt läge. Sen ska jag packa ihop grejer till helgen och städa iordning lgh så inte hanna-hundvakt får hicka när hon flyttar in imon! =)

Önskar alla en trevlig helg!
e.

Framtidstro!

God kväll kära vänner!
Idag läste jag en ny blogg som jag inte läst innan, Annas. Hon har gått imål!! Det var helt sjukt vilket sug jag fick!! Jag vill oxå kunna döpa ett inlägg till "Jaaaaaaaaaa!" och ta kort på mig själv i, ja ni vet, jeansen! Sen efter det skulle jag ta mina nya jeans och spatsera bort till Bremerlyckan och boka in en helkroppsmassage som belöning! Ev skulle jag oxå fixa naglarna! Åh jag vill, jag vill, jag vill!!
Och min plan är att jag ska försöka hålla mig stabilt runt 67kg över helgen när vi ska till göteborg och fira mina föräldrars femtioårsdag och även hälsa på ett par goda vänner. Sen kör jag de sista fyra kilona i en, förhoppningsvis, rasande fart! Hihi! Åh jag har aldrig varit så beslutsam att faktiskt fixa det här! Sen när jag äntligen är nere på 63kg kommer det svåraste av allt, nämligen att hålla vikten där!!! Men jag ska fixa det, ni ska få se! Hihi!

Nu ska jag kolla på bönderna o mysa lite!
Ni är helt underbara alla läsare och kommenterare!! Så idag får ni en liten blomma som tack!!


Jo, det gör jag visst det!

Fan vad trött jag är på mig själv!! Det ska banne mig inte vara så jäkla svårt! Har kollat runt bland era finfina bloggar och letat motivation, och det känns ta mig tusan som om den kommer smygande tillbaka! You are my rock!

Jag ska försöka, verkligen försöka så in i helvete imon! Ska upp tidigt o möta Louise på bibblan vid 8.15, så en äggfrulle innan dess och en kopp kaffe på fm blir det. Sen är jag hemma typ tolv, lagom för en lunch då, och sen ska jag ta en ordentlig promenad på eftermiddagen och middag framåt sextiden! En kopp te framför tv:n på kvällen kanske! Låter som en plan va?

Jag ska kämpa kämpa kämpa mitt allra bästa imon!!
e.

Nej, jag vet inte!

Det är svårt, svårt att komma upp från min djupa svacka. O det konstiga är att jag inte riktigt VILL känner jag, jag är lite lojt inställd till det hela. Var tusan ska jag hitta motivationen???

Suck...

Världsrekordveckan!

Det är helt sjukt vilken vecka jag hade förra veckan! Jag...

•-         Avsutade första halvan av sista teminen.

•-         Var hemma hos föräldrarna och fick en bil (til låns iaf).

•-         Blev moster till Minna!

•-         Firade att Kalmar FF fick SM-guld!

•-         Var och såg Magnus Betnér i Kalmarsalen.

•-         Hade bäbisbesök hela helgen.

•-         Fick tag i mitt gamla favorit dataspel, RollercoasterTycoon.


Ja, ni kanske förstår att det var fullt upp, men bara av roliga saker!! Idag hoppas jag på att få träffa lilla Minna och de nyblivna föräldrarna!


Viktmässigt står jag ganska still runt 67kg, men idag började jag igen för skulle vilja ner ngt kilo till helgen, när vi ska till Göteborg och gå på show! Sen har jag nästan delmål till sista helgen i november, när vi ska på julbord med jobbet, då ska nämligen pennljolen på igen! I fredags var jag inte hemma så det var därför det inte blev ngn vägning rapporterad förra veckan, men på fredag står jag plikttroget på vågen igen! Hade varit trevligt att väga runt 66kg då...heja heja!


Nu kommer jag styra över min egen tid väldigt mycket framöver, det borde vara en strålande nyhet, men jag har märkt att jag har enklast att följa den nyttiga vägen om jag är uppstyrd av lite rutiner, nu har jag i princip ingenting schemalagt så det gäller att ha självdiciplin nu. Puh, inte min bästa gren det där! Då blir det nog lättare i december när jag ska jobba typ 30 timmar i veckan. Jaja, det är bara att bita ihop!


Nähäpp, dags för en sen frulle... koka ägg!
Nu är jag på gång igen!
e.


I'm back!

Puh vilken helg jag har haft, den har varit skitkul på alla sätt och vis. I lördags var jag först borta hos Katta o Fredrik + familj och släkt! Vi drack vin och lekte papperspåsen och sen var det tänkt att jag skulle ut o skaka rumpa med hanna, men vi hamnade på cafe corner ist och körde efterfest med vin och gyros ist. Det var inte lika kul i söndags kan jag säga, bakis o ändå skulle jag jobba, puh! Idag har jag haft mitt sista seminarie för denna delkursen och det är en mycket belåten emmy som nu ligger i soffan o kollar matakuten! =)

Helgen har varit så stressig så jag har inte ens hunnit väga mig, har ingen aning om hur jag ligger till faktiskt, får se imon, hoppas det inte blir för mkt plus (helst ett minus såklart!)

Jag har blivit utmanad av Sanna...

Regler:

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

7 saker om mig:
- Ulf Lundell är min husgud!!
- Jag äääälskar "Vänner".
- Jag spelar gitarr när andan faller på.
- Har alltid varit och kommer alltid vara en bokmal.
- Jag fullkomligen hatar kina/thai-mat
- Är pedant ut i fingerspetsarna.
- Jublar för att Kalmar FF vinner allsvenskan i år!

Jag utmanar alla som känner sig sugna!! Go nuts!

Är ganska trött nu men ska snart kollla Boston tea party, har ju sovmorgon imon så det är lungt! Hihi!
Kram alla!


VIN

ikväll igen!! ja, jag trodde ju att jag skulle få en lugn kväll i soffan ikväll, men ack ack så fel jag fick. Ska nu, efter ett par glas vin, cykla bort till Fredrik o Katta o överraskningsfira Hildas födelsedag o dricka ännu mer vin! Hihi, så himla kul ska det bli!

Gud jag är så stressad hela tiden, imon ska jag kolla kusinens tennismatch på morgonen o sen jobba o på på måndag är det seminarie, sen ska ett paper in o så en inventering på jobbet och SEN är jag ledig! lääängtar!

Ha en skön lördag, heja scotts!!
e.

Vad skulle jag göra utan er?

Jag trodde att jag hade en ensamkväll ikväll, där jag skulle hinna plocka in tvätten sen onsdags typ, laga fritatta, äta mozzarella och blogga ett låååångt inlägg. Men tji fick jag. Jag fick nämligen en trevlig överraskning på besök, närmare bestämt en Hanna. Vi har ätit räkmackor o druckigt ordentligt med rödvin, inte helt GI-riktigt kanske, men WTF! =) Hur som helst ville jag komma fram till att när jag nu framåt kvällskvisten hittade in till bloggen o såg era underbara kommentarer så släppte allt lixom! Jag insåg varför jag gör det här och att jag faktiskt för en gång skull ska lyckas gå ända i mål. Flera gånger i mitt liv har jag lyckats gå ner endel kilo, men alltid blivit lite för nöjd på halva vägen o sen snabbt hamnat i samma gamla mönster igen! Denna gången ska jag banne mig lyckas, o ni är den bästa hjälp på vägen en flicka kan få!!

Sanna, Camilla och Marie - TACK, för era upmuntrnde ord!! verkligen, från botten av mitt hjärta!

Jag har hållt mig hyffsat på mattan idag, imon kör jag hundra procent igen!
Sov gott!
e.

RSS 2.0