Vägning vecka 4 - helt OK!

Det var en nervös emmy som hoppade upp på vågen i morse... så här gick det...

Start: 68,3 kg
1v: 67,3 kg (-1,0 kg)
2v: 65,6 kg (-2,7 kg)
3v: 65,2 kg (-3,1 kg)

Idag: 64,5 kg (-3,8 kg)

Jag är ganska nöjd, -0,7 på veckan är inte fy skam men det är inte världsrekord heller! Det går sakta men säkert åt rätt håll!

Nu är det hundra procent fokus på fredagsmys och sen roadtrip med D till Hassela!

Ha en skön helg allihopa, vi skrivs nog inte förrän måndag!
e.

Ovisst! Okej!

Fick en liten känga av Linda att jag var tråkig som inte skrivit på ett tag, och det är ju det sista jag vill vara - Tråkig! Så jag loggade direkt in o ja... här sitter jag! =)

Denna veckan är speciell, jag har hängt i Norrpan hela veckan sen i måndags och därav inte kunnat väga mig en endaste gång! Så imon hoppar jag upp på vågen utan den minsta aning om vad som komma skall! verkligen INGEN ANING! Det är läskigt som fan men väldigt spännande! Håll tummarna!

Sen blir det en helg i Hassela med D:s föräldrar. Första gången jag träffar de så inte riktigt läge att peta i maten! Men jag ska försöka ta allt med måtta! Inte en massa godis o fika men vanlig mat får gå an! =) Det blir, när jag tänker efter inte så många mål mat där uppe, vi kommer ganska sent på fredag kväll så vi äter väl på vägen upp, sen är det hela lördagen o frulle på söndagen, men sen beger vi oss hemåt igen, så hoppas kunna klara +/- noll!

Äsch, det funkar inte med bildinfogningsgrejen idag, överlev utan! =)

Fridens!
e.


Håller mig på banan...

... med hjälp av...



Fast mintsmaken är godare, för god. Man vill typ äta upp hela!


Rapport från soffan!

Hej god vänner!
Vilken helg jag har haft! helt fantastisk! Jag har myst och partajat med HANNA och JILL. Helst hade jag velat att de stannat en vecka till, eller två. Och gissa vad gullungarna gav mig i födelsedagspresent? Temuggarna! Så sjukt fina är de!

och som om inte det var nog, så har jag inte bara haft en grym helg, jag fick dessutom ett fint minus i morse! Det lönar sig att hoppa pastan gott folk! =)

Nu laddar jag för en vecka till och måste nog ägna lite tid åt att fixa matlådor, men inte idag! Idag är det söndagsmys i soffan, lite trött, lite bakis men väldigt nöjd!

Här ska jag ligga hela dagen!

 


Nja.... Vägning v3.

Start: 68,3 kg
1v: 67,3 kg (-1,0 kg)
2v: 65,6 kg (-2,7 kg)

Idag: 65,2 kg (-3,1 kg)

Jag är nöjd över två saker... att det var minus och att det blivit drygt tre kilo på tre veckor. Men jag är inte helt nöjd med - 0,4 kg på en vecka. Särskillt inte när jag varit så himla duktig och nyttig hela veckan! Men jag har faktiskt gjort mitt bästa och kanske kommer belöningen nästa vecka. Det är nog inte helt ovanligt med en platå såhär efter ett par, tre veckor. Inbillar jag mig iaf!

Fredagsmys på skolan idag! O fredagsmys med Jillan ikväll, dip och rödvin! Yeay!





Ingen förändring...

...sen igår! Jag är lack!
Vägning imon, men jag förväntar mig ingenting!! (På det sättet kan jag bara bli positivt överraskad!)

WHY BOTHER!?

Men för helvete...

Det blev ingen minus idag heller... det blev PLUS!!! Hur lack tror ni jag är nu!!?? Har skött mig exemplariskt o så får jag plus!!! Fiffan!!!

Jag hade kunnat bli så ilsk så att jag svullat i mig en massa godis idag, men jag är tuffare än så. Jag kör vidare, lite mer isk än igår, men ändå..


morr!

Jag har legat på samma... exakt samma vikt sen i söndags. Det är TRÅKIGT! för jag har skött mig exemplariskt! Hoppas VERKLIGEN på ett minus imon, annars bli jag ordenligt LACK!!

Om man bortser från det då så är livet fantastiskt! Min chef sa till mig idag att jag såg lycklig ut! Han skulle bara veta vad galet kär jag är! Ni vet sådär jobbigt kär så man inte kan låta bli att pussas på ica, det gjorde vi idag. Pussades på ica, vadå!? vi hade inte setts sen i måndags morse! det var kris!



Nu måste jag heja på sverige de sista minuterna i handbollsmatchen!
Sen blir det sängen! själv, men ändå ganska skönt!

Håll tummarna imon!
.e.

Vill ha!!!


Kanske i födelsedagspresent!?
p.s från indiska!

Inte ens två veckor...

...har det gått av min rivstart. Jag började på en måndag får nästan två veckor sen. Så efter denna helgen är det tvåveckorsjubeleum! =) Men som jag skrev igår så kunde jag inte låta bli att väga mig idag, och vad glad jag är att jag gorde det! Lysande 65,2 kg! Det betyder att jag tappa över TRE KILO! och ännu bättre.. jag har bara TRE KVAR!

Med maten går det faktiskt riktigt bra, jag lagar nyttiga matlådor och väljer bort allt vad kolhydrater heter. Oftast! Men de två gångerna jag ätit det under dessa veckorna var det ena gången en liten skiva grovt bröd, och igår tog jag en pytteliten (typ två tuggor) stor bit kladdkaka på fredagsfikat på skolan. Så jag är väldigt stolt över mig själv.. och jag mår så himla mkt bättre när jag äter såhär, jag blir behagligt mätt och mycket piggare! Det klart att jag ibland blir vansinnigt sugen på godis, men det är inte alls ofta faktiskt. Och jag har alltid 70% choklad i kylen för att stilla det värsta chockladsuget med!

Detta lilla piffiga arrangemang fixade jag till igår, nu är ljusen tända som ni ser, kaffet snart klart och om en minut börjar Vinterstudion!! LIVET PÅ EN PINNE!

Trevlig helg!!

e.


Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!


Vi vann skidskyttestafetten i dag! Heja heja vad roligt det är med skidskytte!!

Idag skulle det ju egentligen varit min vägdag... men det blev ju som ni märkte igår ist, däremot kan jag lova att jag imon kommer hoppa upp på vågen o checka läget! Jag är för jäkla nyfiken för att låta bli!! =)

Denna fredagen har varit kanon, och när jag tänker efter är de flesta dagar kanon nu för tiden! Det beror på att jag mår så himla bra!! Jobbet är fantastiskt, jag är galet kär och jag är snart halvvägs ner i smaljeansen. =)

Efter att ha storstädat lägenheten så ska jag nu njuta av det sista av "Let's dance", egentligen föredrar jag "På Spåret" men det tog precis slut så jag kollar in slutat av dansarna!

Fridens liljor!
e.

Vägning vecka 2

Start: 68,3 kg
1v: 67,3 kg (-1,0 kg)

Idag: 65,6 kg (-2,7 kg)


Det blev mer av en rivstart denna veckan än förra... men det är ok det med! haha! 6 hg till så är jag under min "skämsgräns" sen är det bara hälften kvar! =)

Kör vidare när ångan är uppe...
e.


Läget mitt i veckan...

Joråsåatt... det går bra! Igår blev det ett litet plus på vågen... jag åt på tok för sent i måndags kväll nämligen, vid åtta! Det går inte för sig! Igår skötte jag mig ypperligt och hamnade 1 (viktigt) hg lägre än måndagsvikten... puh! Är ni med? Sjukt skönt var det iaf! Men sen kom jag på att jag måste ha veckovägningen i morgon istället för fredag. Kommer inte vara hemma fredag morgon nämligen, och det känns bättre att ta det en dag tidigare än en dag senare. Så håll tummarna gott folk... imon smäller det!
I går var det matlådeverkstad på hög nivå! jag o D lagade sammanlagt tio portioner med den heta köttfärsröran! Billigt och bra och alldeles perfekt att ha med sig till jobbet! Idag ska jag dessutom få en ansiktsmassage av Linda efter vi käkat. ja vadå... hon ville träna på någon och jag ställde upp! inget konstigt med det! hehe!
Pepp pepp pepp!
e.

Ljuvliga helg!

Jag fick en fintfint minus på vågen i morse... oxå! Helgerna brukar vara det svåraste och ofta resultera i ett plus eller i bästa fall +/-0 men jag har tappat mer över helgen än jag gjorde förra veckan! Gutt! Jag tror det beror på att jag varit väldigt återhållsam med vinet och inte gjort några stora "unna mig - utsvävningar" med maten! Klapp på axeln!
Idag kom eleverna tillbaka till skolan och jag ska strax ha årets första lektion! Känner mig lite lagom peppad men jag vet att det blir kul så fort jag sätter foten i klassrummet!
I kväll ska det mumsas på grillad kyckling - sallad, det är ju sååå gott, men en currysås till sen är man lycklig! =) Hoppas ni får en bra start på veckan!
e.

Läget efter en vecka...

... är bra!
Jag är kär och 1,8 kg lättare. Så inget att klaga på!
Just nu sitter jag och har mumsat i mig den vanliga frullen, smuttar på en kopp kaffe och hejjar på Helena och ACOZ i skidskyttet! ser hyffsat ut än så länge! sen blir det vinterstudion med längdskidor och alpint heeeela dagen! Ljuvligt!!

Massa pepp och stora kramar till alla andra rivstartare!
e.

Helt OK ändå...

Jahapp, då var vägning nr 1 avklarad...


Start: 68,3 kg

Idag: 67,3 kg (-1,0 kg)



Ingen superduperdunderrivstart men ändå, helt okej! Jag är nöjd! Det är ju trots allt bara fem dagar sen starten!

Idag är det lokala kursplaner som gäller på skolan, så trist så det är inte klokt, men bara att bita ihop och tänka att det är fredag! Ska ta en sväng till stan efter jobbet o fynda lite grejer som jag spanande på igår! =)

Ha en skön och hälsosam helg alla!! =)
e.

En mkt snygg ödla som jag fångade på bild i somras!




Dagens tips!

Gissa vad som är på The Body Shops rea!! Äntligen tillbaka, favoriten Blåbärs-BodyButter! Spring och köp!! =) En härlig "under tiden belöning" som jag tycker vi är värda!
Mitt nyttiga, härliga liv går fortsatt bra! Det roliga är att halva personalstyrkan på jobbet är inne på samma spår! Så vi har enats om att skippa fikaveckor o annat onyttigt! Härligt!
Maten ikväll bestod av en gammal klassiker... DIPPA! morötter, körsbärstomater, ost, prinskorv, chicken-fingers, champinjoner och en nachocheese-dip. Mums!! Nu blir det en kaffe och två rutor 70% choklad innan jag slänger mig i soffan!
Vägdag imon!! Hujedamej! Håll tummarna!

Yeay!

Fan vad gött! att vara igång! Jag är fortfarande himla taggad och dagen har gått jättebra! Frulle med ägg, kaffe o yoghurt med linfrön (tillsammans med den bäste!) Lite mys i soffan innan jag o Linn gav oss ut på es isande kall 1,5h promenad. Satan i gatan vad kalla våra händer och rumpor var!! men det var skönt när man kom in igen! Har dock inte tinat rktigt än! Middag blev lax, sallad, tomat, morötter och romsås. Mumma! och nu njuter jag av "Du är vad du äter" o en kaffe! blir så peppad av det där programmet alltså!! heja heja!

Om jag skulle bli hungrig framåt kvällen har jag kesoplättar till ett helt kompani i kylen!! Guld att ha när suget sätter in! Dagens tips!! =)


Det här mumsade jag och Anna i oss igår kväll! Ljuvligt!

Rivstart 2010!!

Jag vill poängtera att det inte är ett nyårslöfte! Det är bara dags helt enkelt!!
Vet inte vad som hänt! Jag hde ju läget under kontroll! men men... blir kanske så när man är nykär, ledig och vill mysa i soffan hela tiden! Men D har lovat att hejja på mig och jag är supermotiverad! Vägdagar blir som vanligt fredagar, men invägningen var idag så det blir bara 5 dagar till första vägningen!

Start: 68,3 kg

Så skönt att vara igång igen!!


RSS 2.0