Fika-dilemma!

Nu, kära läsare behöver jag er hjälp!! Följande har inträffat... Jag och några goda vänner skulle fika idag. Jag tänkte att de andra ska ju inte behöva fika utan fikabröd bara för att jag gör det. Så jag cyklade glatt till ica o köpte gifflar o singoalla. dukade upp och folk högg in... men inte tillräckligt!!! Har massa kvar!! säkert 10 kex och 7-8 gifflar! Ni kan ju själva förstå tragedin om alla dessa skulle leta sig ner i min mage! Jag har som bekant oerhört svårt att låta bli att äta det som finns hemma. Det är i princip omöjligt för mig att låta bli! Ska jag slänga det överblivna fikabrödet? Vad skulle ni göra? hjäääälp!

Jag hade spring i benen idag så min morgonpromme innan frukost blev en löparrunda ist. Det gick lättare än igår och jag är nöjd! Har jag lagt mig an en god vana? Det hade varit trevligt!


Finns det något mer blått än blåsippor?


Kommentarer
Postat av: Emmas Form - vägen mot en mer vältränad kropp

SLÄNG!!! gräv helst ner det i sopkorgen

2009-04-07 @ 22:09:22
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: Sara

JAAA SLÄNG!!!!! ;)

2009-04-07 @ 22:54:09
URL: http://bananensvikt.blogg.se/
Postat av: fanny

hoppas du slängde dem! och vad duktig du är! =)

2009-04-07 @ 23:07:46
URL: http://bridgetjonesdiary.blogg.se/
Postat av: hilda

haha ääääät...du springer ju så mycket o kan ju allt äta lite fika..men bjud in några andra vänner o fika upp det...var inte för sträng mot dit..puss

2009-04-08 @ 06:50:04
URL: http://molnina.blogg.se/
Postat av: E-K

Nu ska jag vara en motvalskärring - släng inte kakorna utan ställ dem långt in i ett skåp. Allt handlar ju inte om viktnedgång. Nån gång ska du ju leva ett normalt liv där du inte hela tiden ska tänka på vad du äter - det ska ju finnas så djupt rotat i ditt beteende att du äter sånt som är bra för dig helt automatiskt. I det livet ingår det ju att kunna ha godsaker hemma för speciella tillfällen utan att smälla i sig dem när suget sätter in.

Så spara dem och börja träna på att låta bli dem.

Det fixar du! Lycka till

2009-04-08 @ 09:21:47
URL: http://sundstund.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0